SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

“BELEDİYECİLİK AKIL VE NAMUS İŞİDİR”

“BELEDİYECİLİK AKIL VE NAMUS İŞİDİR”
Bu haber 16 Kasım 2018 - 14:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı tarafından Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısında konuşan CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday adayı Ali Rıza Gülkanat, dürüst ve şeffaf belediyecilik vurgusu yaptı.
Konuşmasının başında tüm aday adaylarına başarılar dileyen Gülkanat, sonuç ne olursa olsun CHP’yi Küçükçekmece’de iktidar yapmak için çalışacakalarını söyleyerek, ‘Bizler bu ilçede yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Sorunlarımızı da çözümlerimizi de biliyoruz. Hep birlikte, birlik içerisinde kazanacağız ve halkımızla birlikte yöneteceğiZ’ ifadelerini kullandı.

‘DOLAR PAKETLEME İŞİ DEĞİLDİR’
Gülkanat konuşmasında dürüst belediyeciliğe vurgu yaparken, “Küçükçekmece özelinde puan kazanacağını sanan rant düşkünleri, bilesiniz ki ‘belediyecilik, yardakçılık yaparak ihale alma, imar tadilatlarıyla imar komisyonlarında’ Kayserili hemşehrilerimizin satırla pastırma kestiği gibi dolar paketleme işi değildir. Belediyecilik; benim kellemi koyarak savunduğum, belediyenin 11 milyon metre karelik, 2.2 milyar dolarlık arazisini, Kayakent’te peşkeş çekme işine alet olmak hiç değildir. Partiye alınan ilçe binasını ve ses düzenli otobüsünü yok etmek hiç değildir. Belediyecilik akıl işidir. Namus işidir. Beceri bilgi ve deneyim işidir. Allah’a şükür bunlar bizde fazlasıyla var” değerlendirmesinde bulundu.

‘SİZLER SEÇECEKSİNİZ’
Yerel seçim sürecinde partililere de büyük görevler düştüğünü hatırlatan Gülkanat, “Cumhuriyet Halk Partimizi 24 yıldır Küçükçekmece’de iktidardan uzak tutanların maskeleri artık düştü. Bu bağlamda bilgi, beceri ve onurla yeni bir Küçükçekmece yapma ideali ile huzurlarınızda göreve talip olmaya geldim. Küçükçekmece’nin nasıl bir kentleşme süreci yaşayacağı, her partilinin ve seçmenin sorumluluğu altındadır. Bu sorumluluğu taşıyacak kişi ve kadroların seçimini yapacak olan sizlersiniz. Aday adaylarının bilgisine deneyimin yapabilme gücüne, yeteneğine, temsil kabiliyetine, geleceği görme duyurusuna, ranta bakış açısına, seçimi alabilme gücüne bakacaksınız. Kanaat getirip karar vereceksiniz. Kararınız sadece 31 Mart zaferi için değil, 31 Mart zaferini taçlandıracak, zaferi sürekli hale getirecek kişi ve kadroları seçme doğrultusunda olmalıdır. Ne pahasına olursa olsun, provokatörleri saf dışı ederek, ilçe, il, genel merkez ve genel başkanla oluşturacağımız bütünlük 31 Mart 2019 zaferimizin esası ve gücü olacaktır” şeklinde konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER