SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Başkan Yalım’dan Fuzul Tasarruf’a ziyaret

Başkan Yalım’dan Fuzul Tasarruf’a ziyaret
Bu haber 30 Ocak 2023 - 10:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Başkan Yalım’dan Fuzul Tasarruf’a ziyaret
Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Avukat Mehmet Yalım, Fuzul Tasarruf Finansman Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal ile bir araya geldi.
Fuzul Tasarruf Finansman’ın genel merkezine bir ziyarette bulunarak şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal ile bir araya gelen Başkan Mehmet Yalım, Büyük İç Anadolu Platformu’nun önemi ile ilgili istişarede bulundular.
‘STK Üyesi olmak zenginliktir’
Yalım’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Eyüp Akbal, Sivil Toplum kuruluşu üyesi olmak büyük bir zenginliktir. Büyük İç Anadolu Platformu kurulduğundan beri önemli çalışmalara imza atmaktadır. İç Anadolu dediğimiz coğrafya Türkiye’nin en büyük coğrafyasını temsil etmektedir. Kıymetli başkanımız Avukat Mehmet Yalım beyin başarılı çalışmalarının devamını diliyor, ziyareti için teşekkür ediyorum’ dedi.
‘Türkiye’nin direği İç Anadolu’
Büyük İç Anadolu Platformu Avukat Mehmet Yalım ise yaptığı açıklamada, İç Anadolu bölgesinin önemini vurguladı. Yalım, Türkiyemiz’e bir memleket çadırı dersek bu memleket çadırının tabii ki sağı, solu, ortası, köşesi, direkleri vardır. Direksiz çadır olmaz. Çadırı çevreleyen bütün direkler önemlidir fakat kubbesini ayakta tutan orta direğidir. O direk de iç anadoludur’ diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER