SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN ÜNER; ÇATALCA’MIZIN GELECEĞİNİ ATATÜRK CADDEMİZ GİBİ AYDINLATACAĞIZ

BAŞKAN ÜNER; ÇATALCA’MIZIN GELECEĞİNİ ATATÜRK CADDEMİZ GİBİ AYDINLATACAĞIZ
Bu haber 13 Haziran 2020 - 14:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in göreve gelir gelmez ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda başlattığı çalışmalar devam ediyor. Yapımı tamamlanan ve ışıl ışıl bir hale gelen Atatürk Caddesi, vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanırken, Başkan Mesut Üner, “Çatalca’mızın yarınları için çocuklarımız için durmadan çalışacak, Çatalca’mızı Atatürk Caddemiz gibi ışıl ışıl aydınlık bir geleceğe taşıyacağız” ifadeleriyle durmaksızın çalışacağına olan kararlılığını dile getirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Başkan Mesut Üner önderliğinde gece gündüz demeden yaptığı çalışmalar sonucunda kısa bir sürede tamamlanan 1200 m uzunluğundaki Atatürk Caddesi, kaldırımları, peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatmalarıyla ilçemize yepyeni bir görünüm kazandırdı.
Genişletilerek yeniden yapılan kaldırımlar kadınların çocuklarıyla, bebek arabalarıyla ve engelli vatandaşların  rahatlıkla yürüyebileceği bir hale getirildi.
Vatandaşlar tarafından ilçenin girişinden itibaren başlayan Atatürk Caddesi yetersiz ışıklandırmaları şikayet konusu olurken, Başkan Mesut Üner Atatürk Caddesinin ışıl ışıl bir görüntüye kavuşturdu. 31 adet galvaniz eski tip aydınlatma direği sökülerek yerine 65 adet C Tipi hem yaya hem yol led aydınlatma direği takıldı.
Başkan Mesut Üner, “Atatürk Caddemizden başladığımız kaldırım, peyzaj ve aydınlatma çalışmalarımıza ilçemizin birçok cadde ve sokağında devam ediyoruz. Çatalca’mızın yarınları için çocuklarımız için durmadan çalışacak, Çatalca’mızı Atatürk Caddemiz gibi ışıl ışıl aydınlık bir geleceğe taşıyacağız” sözleriyle çalışmaları ara vermeden devam edeceğini belirtti.

İlçenin birçok cadde ve sokağında başlayan çalışmaların bir kısmı tamamlanırken, birçok tretuvar yenileme, peyzaj düzenleme ve aydınlatma çalışmalarımız da ekiplerimiz tarafından hummalı bir şekilde yapılmaya devam ediyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER