SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Başkan Şayir, Beylikdüzü KAİ’yi ziyaret etti

Başkan Şayir, Beylikdüzü KAİ’yi ziyaret etti
Bu haber 19 Haziran 2019 - 14:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneği’ni ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Altıntaş, Beylikdüzü’nü anlattı

Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Temel Altıntaş’ın misafiri olarak gelen Başkan Şayir, yöre kültürünün İstanbul’da tanıtılması ile ilgili çalışmalarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Şayir, Kars – Ardahan – Iğdır kültürünün Türkiye mozaiğini yansıttığını ifade ederken, Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneği’nin yörenin İstanbul’da tanıtılmasında büyük bir katkısı olduğunu söyledi.

Başkan Şayir’e teşekkür

Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Temel Altıntaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da; ”Dilovası Belediye Başkanı hemşehrimiz Sn. Hamza Şayir derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır. Dernek Başkanı Temel Altıntaş, dernek işleyişi, faaliyetleri, misyonu ve vizyonu ile alakalı kendilerini bilgilendirmiştir. Faydalı, keyifli ve sıcak bir söyleşi gerçekleşti.
Değerli başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacağımızı belirtmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER