SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN MUHTARLAR GÜNÜ’NDE BÜYÜK ARMAĞAN

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN MUHTARLAR GÜNÜ’NDE BÜYÜK ARMAĞAN
Bu haber 19 Ekim 2022 - 16:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çözüm ortaklarımız olarak ifade ettiği muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü birçok etkinlikle kutlarken yepyeni bir muhtarlık binasının temelini de bu anlamlı günde atarak ilçeye hediye etti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ilçeye hizmet yolunda birlikte hareket ettiklerini her fırsatta dile getirerek çözüm ortaklarımız dediği muhtarların özel günü için anlamlı etkinliklere imza attı. 19 Ekim Muhtarlar günü Çatalca’da düzenlenen programlarla kutlandı.

Muhtarlar Günü kutlama programlarının ilki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi çelenk sunumu ile başladı.  Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş yanı sıra ilçe protokolünün katılımlarıyla gerçekleşen kutlama programı Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşu, istiklal marşımızın okunması ardından çelenk sunumu ve Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç’un günün önemine dair konuşması ile son buldu.

Bir ve beraber olarak Çatalca’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve ilçe protokolü resmi kutlama programı ardından Çatalca Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Dernekte muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Mesut Üner, “Demokrasimizin temel taşı siz değerli muhtarlarımızı ilçemize hizmet yolunda her zaman çözüm ortaklarımız olarak ifade ettik. Bu fikrimizi sadece söylemde bırakmadık, uygulamada da gerçekleştirdik ve ilçemizdeki her başarılı icraatımızın arkasında, çözüm ortaklarımız siz muhtarlarımızla ve halkımızla sadece makamda değil sahada yaptığımız istişarelerimiz var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada siz muhtarlarımızla yan yana yol yürüyecek, Çatalca’mız için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. İlçemizdeki ve ülkemizdeki tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor ve bu anlamlı günü kutlamamıza vesile olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Aynı zamanda vatandaşımızın üzüntüsünde ve sevincinde gönül rahatlığıyla kapısını çaldığı bir makamda özveriyle görev yapan siz kıymetli muhtarlarımıza bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte, bir ve beraber olarak Çatalca’mızın her köşesinde neye ihtiyaç varsa elbirliği ile çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz” sözleriyle 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.

Desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz

Çatalca Muhtarlar Derneği Başkanı Ceyhun Koç yaptığı konuşma ile ziyaretçilere teşekkür ederken sözlerinde “Bizlerin daima yanında olan ve her ihtiyacımızda desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mesut Üner’e, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’e ve bu özel günümüzde yanımızda olan tüm konuklarımıza şahsım ve muhtarlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Muhtarlık binasının temeli törenle atıldı

İlçede muhtarlarla istişarelerde bulunarak vatandaşlara hizmet götüren ve muhtarların her zaman yanlarında ve en yakın destekçisi olarak görev yapma anlayışını sürdüren Başkan Mesut Üner ilçeye Muhtarlar Günü’nde anlamlı bir armağanda bulundu.

Çatalca’nın 39 mahallesinde muhtarlık binalarının ihtiyaç olan tadilatlarını yapan bu anlamda daima muhtarların yakın destekçisi olan Belediye Başkanı Mesut Üner, yetersiz ve kullanıma elverişli olmayan Kaleiçi Muhtarlığını yepyeni bir binaya kavuşturuyor. Cumhurbaşkanlığı “81 ile 100 Muhtarlık Binası” projesi kapsamında Çatalca Belediyesi olarak hemen yapımına başlanan Kaleiçi Muhtarlık Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kaleiçi Mahallemize yakışır bir muhtarlık binası yapıyoruz

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in Muhtarlar Günü gibi özel bir günde Çatalcalılara armağan ettiği yeni binanın temel atma törenine ilçe protokolü yanı sıra muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Kaleiçi Mahalle Muhtarı Ergun Çağlayan yaptığı konuşma ile başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner muhtarlar gününü kutlayarak başladığı temel atma törenindeki konuşmasında, “Değerli muhtarlarımız, hem milletimizi hem de devletimizi temsil ederek önemli bir görevi yerine getiriyor. Vatandaşımızın üzüntüsünde ve sevincinde gönül rahatlığıyla kapısını çaldığı bir makamda görev yapan Muhtarlarımız bizlerin en büyük yardımcıları, mesai ve yol arkadaşlarımız. Mahallenin sorunlarını en iyi muhtarlarımız bilir. Muhtarlarımızla istişarelerde bulunarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını taleplerini öğreniyor ve hızla çözüme kavuşturuyoruz. Tüm muhtarlarımızla dayanışma halindeyiz. Onlardan gelen her türlü talep ve şikayeti değerlendiriyor, yaşanan sıkıntılara birlikte çözüm arıyoruz. 39 mahalle muhtarımızın tamamı ile birlikte vatandaşlarımıza hizmet götürmek için el birliği ile çalışıyoruz. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden beri muhtarlarımıza elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Bugün burada Kaleiçi Muhtarlığımızın temelini atacağız. Muhtarlarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi icin binalarını yeniliyor, tadilatlarını yapıyor, ihtiyaçlarında daima yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımızın “81 ile 100 Muhtarlık Binası” projesi kapsamında bizlerde belediye olarak hemen projeyi hayata geçirdik. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor ve bu anlamlı günü kutlamamıza ve ilçemize yeni bir muhtarlık binası kazandırmamıza vesile olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizler bir ve beraber olarak Çatalca’mızın her köşesinde neye ihtiyaç varsa elbirliği ile çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz. Çok daha modern ve rahat yeni muhtarlık binamız hem mahallemize, hem Çatalca’mıza hem de kıymetli muhtarımıza hayırlı olsun” sözlerini kaydetti.

Temel atma töreni okunan dualar eşliğinde kurban kesimi ve protokol üyelerinin startıyla ilk temel harcının dökülmesi ile sona erdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER