SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇOCUK BAKIMEVİ MÜJDESİ

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇOCUK BAKIMEVİ MÜJDESİ
Bu haber 05 Aralık 2022 - 16:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Makamından çok sahada yerinde çalışmalarıyla ve Çatalca’da kazandırdıkları eserlerin vaatlerini geçtiği Başkan Mesut Üner’den ilçeye yine bir müjdeli haber daha geldi. Bu müjdeli haber merkezinde bu kez yarınlarımızın teminatı çocuklarımız yer aldı. Böylesine önemli müjde, özellikle çalışma hayatı içinde olan anne ve babalarda büyük sevinç yaşattı.

Göreve gelir gelmez, Bayram Kıran Çocuk Bakımevinde yaptığı tadilatlarla bakımevimizi adeta yeniden hayata geçiren ve bakımevinde çok amaçlı kapalı spor salonu kazandıran Başkan Mesut Üner, özel birey çocuklar ile ailelerine son derece modern ve konforlu bir özel eğitim merkezi kazandırmıştı.

Bu haftaya geldiğimizde ise, hafta başında ilçe halkına kazandırdığı gençlere yönelik üniversite müjdesini veren Başkan Mesut Üner, bu sefer aynı hafta ortasında ilçe halkına çocuklar için yakın dönemde Çatalca’ya kazandıracağı çocuk bakımevi müjdesini verdi.

BAŞKAN MESUT ÜNER; ‘’YATIRIMLARIMIZIN MERKEZİNDE YARINLARIMIZIN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ VAR.’’

Çocuk bakımevi protokolu imza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Her zaman ifade ettim, tekrar hatırlatıyorum. İlçemize kazandırdığımız eserlerin merkezinde yarınlarımızın teminatı çocuklarımız olmaya devam edecek. Görev sürem boyunca ne söylediysem gereğini fazlasıyla yerine getirmenin bugün haklı gururunu yaşıyorum. İşte eserlerimizin merkezinde yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz var dedim. Hafta başında gençlerimize yönelik ilçemize üniversite müjdesi verdim. Hafta ortasında ise çocuklarımıza yönelik çocuk bakımevi müjdesini verdim. Çocuk bakımevimiz altı derslikli olacak. Çatalca Belediyemiz adına kayıtlı 135 Ada 1 Parselde bulunan 5714,92 m2 arazimize Çocuk Bakımevi yapımı protokolü imzaladık. Bu projemiz çok yakın bir zamanda tamamlanacak. Tüm Çatalca halkımıza hayırlı olsun.’’ dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER