SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA MÜJDELER VAR

BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN ÇATALCA’YA MÜJDELER VAR
Bu haber 02 Aralık 2022 - 16:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Görevinin ilk dört yılını tamamlamadan sadece ilçede değil, tüm bölgede halk tarafından eserleri vaatlerini geçen başkan olarak tanımlanan ve sevilen Başkan Mesut Üner’den Çatalca’ya yine müjde üstüne müjdeler geldi. Böylesine önemli olan müjdeler, ilçeye kazandırılan projelerle tarihi günler yaşayan Çatalca halkında büyük sevinç yaşattı.

İlk müjde ilçeye kazandırılan üniversite müjdesi olurken, diğer müjdeler İzzettin mahallesinin imar planlarının tamamlanması ve 2023 mali yılı Çatalca’nın yatırımlarımızla hem büyümesi hem de gelişmesi için bütçenin onanması oldu. Üniversite imar planının onaylanması, Çatalca’da otuz yıllık hayalin gerçeğe dönüşmesi için en önemli bir adım oldu.

Çatalca’da hayalleri gerçeğe dönüştüren Başkan Mesut Üner, ilçeye verdiği önemli müjdelerle ilgili yaptığı açıklamada; ’Çatalca’mızda otuz yıllık hayalimiz gerçek oldu. Üniversite İmar Planımız, İzzetin İmar Planımız ve 2023 yılı mali bütçemiz İBB meclisimizde onaylandı. İlçemizde yapımını tamamladığımız İzzettin Ziya Altınoğlu Stadımızın hemen yanında bulunan belediyemize ait 529-1889-1890 numaralı parseller, yine bitişiğinde bulunan hazineye ait 1537 ve özel mülkiyette bulunan 531 parsellere ‘’Üniversite Lejantını’’ işletilmesini sağlamıştık. Üniversite lejantı olarak işlettiğimiz parsellerde artık ilçemizde otuz yıllık hayalimiz gerçek oluyor. Yaptığımız protokol ve tapu devri imza töreniyle Çatalca’mıza ‘’Florence Nightingale Üniversite Hastanesi’’ kuruluşu olacak ‘’Bilim Üniversitesi’’ kazandırıyoruz. Üniversite hastanesinde yarınlarımızın teminatı gençlerimiz hem kaliteli bir eğitim ve eğitim sonrası çalışma fırsatı bulurken, ilçe halkımız kaliteli bir sağlık hizmeti alma şansı olacak. Üniversitede Tıp Fakültesi ve Hastanesinin yanı sıra Ziraat Mühendisliği ve Veterinerlik Fakültesi olacak. Üniversitemizin yapımının başlaması için, imar planlarının İBB Meclisimizde onaylanması gerekiyordu ve artık gereken oldu.  Bunlarla birlikte 2023 yılı bütçemiz onaylanırken, İzzettin mahallemiz imar planlarımızın onayı gerçekleşti. Çatalca’mıza hayırlı olsun. ’’ dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER