SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN MESUT ÜNER TARİH YAZIYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER TARİH YAZIYOR
Bu haber 30 Ocak 2023 - 10:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca Belediyesi’nin Cumhuriyet tarihinin en büyük tapu envanteri kazanımı, Başkan Mesut Üner’in görevinin ilk dört yılında gerçekleşti.

Göreve gelir gelmez Çatalca’ya tarihi hizmetlerini kazandırırken, Belediye tapu envanterine Cumhuriyet tarihinin en büyük tapu envanterini kazandıran Başkan Mesut Üner, bu önemli belediyecilik hizmeti başarısıyla sadece ilçede değil tüm bölgede dikkatleri üzerine çekerken, taraflı tarafsız tüm kesimlerin alkışını ve takdirini kazanmaya devam ediyor. Başkan Mesut Üner’in bir taraftan ilçeye büyük bütçeli hizmetler kazandırırken, diğer taraftan Belediye envanterine kazandırdığı tapular ve araç ruhsatları tüm Türkiye’de gündem ve örnek olmaya başladı.

Başkan Mesut Üner Tarihe Geçen Envanter Kazanımını Belediyeye Sağladı

Başkan Mesut Üner, Çatalca’da sık sık ilçeye kazandırdığı projelerin temel atma töreninin ve açılışının müjdesini Çatalca halkıyla paylaşırken, aynı zamanda Çatalca Belediyesine kazandırdığı tapu envanterleriyle ilçe halkının sevincini arttırıyor. Başkan Mesut Üner 37 Parsel ve 287 bin metre kare tapu envanterini belediye kazandırmanın haklı gururunu yaşadı.

Başkan Mesut Üner’in Çatalca Belediyesine kazandırdığı 37 parsel ve 287 bin metre kare tapu envanteri detayları şu şekilde oluştu;  Karacaköy 9 adet parsel 65.292 m² , Çiftlikköy 11 adet parsel 135.747 m² , İhsaniye 4 adet parsel 14.754 m², Kabakça 2 adet parsel 9650 m² , Gökçeali 4 adet parsel 8524 m² , Akalan 3 adet parsel 38.314 m² , Kalfa 2 adet parsel 7846 m² ve Subaşı 2 adet parsel 6873 m².

Başkan Mesut Üner sadece arazi tapularını Çatalca Belediyesi envanterine kazandırmakla kalmadı, ilçede bulunan Halk Bankası binasını da satın alarak Çatalca Belediyesi tapu envanterine kazandırdı. Bugünlere gelindiğinde Başkan Mesut Üner tarafından Çatalca Belediyesi tapu envanterine kazandırılan Halk Bankası hizmet binası, gerçekleştirilen tadilat sonrası an itibariyle Çatalca Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü olarak ilçe halkına oldukça konforlu bir ortamda hizmet ediyor.

Sanayi sitesi’nde 15 dükkan yapılarak esnafın mağduruyeti önlendi

İlçe tarihine geçen ve içinde bulunduğumuz günlerde halkın ziyaretine açılan ‘’Millet Bahçesi’’ projesi yapımı gerçekleşirken meydanda bulunan dükkanların yıkılmasından dolayı esnafın mağdur olmaması adına sanayi sitesinde on beş adet dükkan yapımı sağlandı. Böylelikle esnaf mağduriyeti Başkan Mesut Üner tarafından giderilmiş oldu.

Cumhuriyet Meydanında 38 dükkan belediye tapu envanterine kazandırıldı

Bugünlerde yapımı tamamlanan ve halkın hizmetine sunulan üç yüz araçlık ‘’Otopark’’ projesinin üstünde otuz sekiz adet dükkan yapımı gerçekleşti ve bu dükkanların tapusuda Başkan Mesut Üner tarafından Çatalca Belediyesi tapu envanterine kazandırılmış oldu.

Ticaret Merkezi’nde 47 Dükkan Belediye Tapu Envanterine Kazandırıldı

Deprem için risk taşıyan Belediye İş Hanı, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veren, içerisinde butik alışveriş merkezinin de yer aldığı yeni bir ticaret merkezi haline Başkan Mesut Üner tarafından getirildi. Böylesine modern ‘’Ticaret Merkezi’’ içinde bulunan kırk yedi dükkan tapusuda Başkan Mesut Üner tarafından Çatalca Belediyesi tapu envanterine kazandırılmış oldu.

Başkan Mesut Üner Tarafından Tam 2 Milyar Tl Değerinde ‘’Millet Bahçesi’’ Tapusu Belediye Tapu Envanterine Kazandırıldı

Yapımı tamamlanan ve bu hafta içinde halkın hizmetine açılan ‘’Millet Bahçesi’’ projesinin tapusuda Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Başkan Mesut Üner tarafından Çatalca Belediyesi tapu envanterine kazandırılmış oldu. Yaklaşık 2 Milyar TL değeriyle Başkan Mesut Üner tarafından Çatalca Belediyesi tapu envanterine kazandırılan ‘’Millet Bahçesi’’ rekor derecede belediye tapu envanterini geliştirmiş oldu.

Başkan Mesut Üner Kiralık Araç Dönemini Bitirdi

Başkan Mesut Üner, Çatalca’da tarihi bir adım daha atarak hizmet araçlarını kiralamak yerine satın aldı. Kiralama yöntemi belediyeye oldukça mali yük getiriyordu. Hizmet araçlarını kiralamak yerine satın alarak belediye önemli mali yükten Başkan Mesut Üner tarafından kurtarıldı. Başkan Mesut Üner ile Çatalca Belediyesi artık borçlanan değil, her geçen gün mal sahibi olan bir belediye haline geldi. Başkan Mesut Üner’in Çatalca Belediyesi’ne kazandırdığı 70 yeni araçlarla Çatalca halkına daha iyi hizmet veriliyor. Başkan Mesut Üner’in böylesine önemli belediyeye kazandırılan araç alımı hamlesiyle birlikte Çatalca Belediyesi çöplerini kendi toplamaya başladı ve yıllık net belediyeye iki yüz milyon TL kazandırılmış oldu. Kiralık diğer araçlarla çalışmalar sonlandırılıp, belediyenin mal sahibi olduğu araçlarla hizmet verilince yüz milyon TL’de buradan belediyeye katkıda bulunulmuş oldu. Böylelikle araçlar artık kiralık değil belediye mülkü oldu ve toplamda yıllık üç yüz milyon TL belediye kasasında kalmış oldu.

Çatalca Belediyesi’ne böylesine değerli kazanımları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner: ’Çok kıymetli Çatalca halkımızın oylarıyla ve takdirleriyle Belediye Başkanlığı görevine layık görüldükten sonra ilçemize hizmet sevdasıyla az zamanda çok ve büyük işler Çatalca’mıza kazandırdık. Göreve geldiğimizde kasamızda adeta bütçe yokken, belediyemiz personeline maaş ödeyemez hale gelmişti. İşte böyle zorlu dönemde ilçemize hizmet yolunda kendimize hiç bahane ve engel tanımadan hemen kollarımızı sıvadık ve çalışmalarımıza başladık. Bugünlere geldiğimizde hemen hemen her ay sizlerle ya bir temel atma töreni yada bir açılış coşkusunda birlikte oluyoruz. Çatalca’mıza Cumhuriyet tarihimizin en büyük hizmetlerini kazandırırken, Çatalca Belediyesi tapu ve araç envanterine tarihi kazanımlar gerçekleştirdik. Böylesine önemli kazanımları Çatalca Belediyemize kazandırırken, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘’Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.’’ sözü bizlerin rehberi oldu. Yarınlarda da Çatalca’mız ve ilçemizin kıymetli insanlarına olan sevgimiz ve saygımızdan güç alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Projelerimizin merkezinde yine yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz olmaya devam edecek. Yaptığımız saha ziyaretlerinde ilçemize kazandırdığımız kültür, sanat, spor, eğitim ve mega projelerimizden dolayı bizlere sarf ettiğiniz sözler, Çatalca’mıza hizmet yolunda bizlere güç veriyor. Çatalca’mıza kazandırdığımız mega projeler, Çatalca Belediyemize kazandırdığımız tapu envanterleri ve hizmet araç ruhsatları hayırlı ve uğurlu olsun. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, Çatalca’mıza hizmet yolunda daha nice gerçekleşen projelerde görüşmek üzere. Kalın sağlıcakla.’’ dedi.

 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER