SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN MESUT ÜNER; ÖĞRETMENLERİMİZ GELECEĞİMİZİ AYDINLATAN IŞIĞIMIZDIR

BAŞKAN MESUT ÜNER; ÖĞRETMENLERİMİZ GELECEĞİMİZİ AYDINLATAN IŞIĞIMIZDIR
Bu haber 26 Kasım 2022 - 13:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz öğretmenlerimizde geleceğimizi aydınlatan ışığımızdır diyen Başkan Mesut Üner ilçede gerçekleştirdiği unutulmaz Öğretmenler Günü etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, gelecek nesillerimize ışık olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü ilçemizde düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı.

“Eğitim tüm çalışmalarımızdan daha önemlidir ve her zaman önceliğimizdir” diyerek eğitime destek çalışmalarını öncelikli görevleri arasında gören Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bu yılda ilçede öğretmenlere yönelik birçok kutlama programı tertip etti.

Öğretmenlerimiz yemin etti

24 Kasım Öğretmenler Günü resmi töreni İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Mesut Üner ve protokol üyelerinin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile gerçekleşti.

Resmi tören sonrası Öğretmenler Günü kutlama programı Prof. Dr. Fuat Sezgin İlk ve Orta Okulu’nda devam etti. Okulda öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mesut Üner öğretmenlerin gününü kutlayarak güne özel hediyelerini takdim etti. Öğretmenler Günü özel programında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yanı sıra adaylık süreleri dolan öğretmenlerin yemin töreni, öğrenciler tarafından şiir okunması, oratoryo gösterisi ve öğretmenler korosunun muhteşem şarkılarla sunduğu konser yer aldı. Öğretmenlerle ilgili sözlerin yer aldığı sergi hep birlikte gezilirken şehit olan öğretmenlerimiz için hazırlanan video gösterisi duygusal anlara sahne oldu.

Başkan Mesut Üner’den ilçedeki tüm öğretmenlere hediye

Çatalca Atatürk Anadolu Lisesi’ni de ziyaret eden Başkan Mesut Üner öğretmenlerin gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.  “Bugünlerimizi borçlu olduğumuz öğretmenlerimize var olan sevgi ve saygı duygularımızın sınırı yok. Sizlerin daima yanınızda olmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Mesut Üner Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri vasıtasıyla ilçedeki tüm öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajı ve hediyelerini iletti.

Öğretmenler için unutulmaz gece

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner her yıl olduğu gibi bu yılda 24 Kasım ritüelini bozmayarak öğretmenler için muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptı. İlçedeki tüm öğretmenleri kendileri için hazırlattığı özel yemek programında misafir eden Başkan Mesut Üner, ünlü sanatçı Yonca Lodi’nin seslendirdiği birbirinden muhteşem şarkılarla da bu güzel gecenin öğretmenlerimizin unutulmazları arasında yer almasını sağladı.

Başkan Mesut Üner gecede her bir öğretmenimizle tek tek sohbet ederek yakından ilgilendi. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, birlik ve beraberlikle ilçede çok güzel çalışmalara imza attıklarına vurgu yaptığı konuşmasında, “Değerli Öğretmenlerimiz, çocuklarımız bizim geleceğimiz, siz değerli öğretmenlerimizde geleceğimizi aydınlatan ışığımızsınız. Biliyoruz ki, Öğretmenlik sadece bir meslek değildir. Gönül işidir. Emek işidir. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli milli şuur işidir. İşte bu nedenle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…”diyerek geleceğimizi sizlere emanet etti. Büyüyen ve gelişen Türkiye’miz siz öğretmenlerimizin eseri olacaktır. Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Çatalca’mızda sizlerle birlikte yol yürüyeceğiz, daima yanınızda olmaya devam edeceğiz. İlçemiz ve ülkemiz sizlerin yetiştirdiği öğrencilerimizle her zaman geleceğe umutla bakacaktır. Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu kutsal görevi yerine getirirken kaybettiğimiz öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Sevgili Öğretmenlerimiz, bu güzel gecede bizlerle olduğunuz için ve emekleriniz için sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” sözlerine yer verdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER