SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN MESUT ÜNER “KENT KONSEYLERİ YEREL DEMOKRATİK BULUŞMA NOKTALARIDIR

BAŞKAN MESUT ÜNER “KENT KONSEYLERİ YEREL DEMOKRATİK BULUŞMA NOKTALARIDIR
Bu haber 30 Eylül 2022 - 10:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Kent Konseyleri yerel demokratik buluşma noktalarıdır dedi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Çatalca Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı. Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan toplantıda Kent Konseyi Başkanı Ahmet Rasim Yücel ve Yürütme Kurulu Üyeleri tarafından yapılan çalışmalar katılımcılarla paylaşıldı.

Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı konuşmada ilçenin sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için tüm kurum ve kuruluşlarla birlik, beraberlik ve işbirliği içerisinde çalıştıklarına dikkat çekti.

Koltuklar geçici eserler kalıcıdır

Başkan Mesut Üner sözlerinde, “Her zaman ifade ettiğim gibi koltuklar gelip geçici, yapılan eserler, çalışmalar kalıcıdır. Bizler bu anlayış içerisindeÇatalca’mıza hizmet etmek için çalışıyoruz.  Bu çalışmaları yaparken de Kaymakamlığımız gibi, Muhtarlarımız gibi, Kent Konseyimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve ilçemizdeki diğer kurumlarımız bizlerin çözüm ortakları. Çatalca’mıza hizmet etmek sorumluluğunu daima içinde taşıyan insanlar olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde ilçemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz.  2019’da göreve geldiğimizde 38 proje ile başlamıştık. 3.5 yılda bu projelerimizden daha fazlasını hayata geçirmeye başladık. Kısa dönemde çok işler yaptık. Tüm hedefimiz Çatalca’mızı en iyi hizmetlerle buluşturmak. Çatalca Kent Konseyimizde başkanıyla, yürütme kuruluyla, kadın, gençlik, engelli ve çocuk meclisleriyle ilçemizde önemli çalışmalar yapıyor. Çatalca’mıza gönül vermiş ve bu uğurda emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, kente dair görüş ve önerilerin yönetimlere aktarıldığı yerel bir demokrasi platformu olan Çatalca Kent Konseyi’mizin Olağan Genel Kurul Toplantısı ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kaydetti.

Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı soru cevap şeklinde değerlendirmelerin yapılması ardından sona erdi.

 

 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER