SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN MESUT ÜNER; KANATSIZ MELEKLERİMİZE MİNETTARIZ

BAŞKAN MESUT ÜNER; KANATSIZ MELEKLERİMİZE MİNETTARIZ
Bu haber 14 Mart 2023 - 15:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Görevinin ilk dört yılında Çatalca Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini ilçeye kazandırmasıyla sadece Çatalca’da değil tüm bölgede adından başarıyla çok söz ettiren Başkan Mesut Üner, özel gün ve haftalarla ilgili gerçekleştirdiği vefa dolu çalışmalarla da ilçe halkının takdirini kazanmaya devam ediyor.

Çatalca’da 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri yinevefa dolu bir ortamda gerçekleşti. Aslında 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri hazırlıkları Başkan Mesut Üner’in talimatıyla aylar öncesinden başladı. Etkinlikler kapsamında ilçedeki tüm sağlık çalışanlarına özel yemekli, müzik ve eğlenceli bir program hazırlanmıştı. Bu program, ülkemizin yaşadığı dünya tarihinin en büyük doğal afetlerinden biri depremden sonra iptal edildi. Başkan Mesut Üner’in 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri Çatalca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaretle başladı. Sonrasında ise Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyet Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi’ne geçti. Başkan Mesut Üner hastanedeki tüm çalışanlara hastane yemekhanesinde yemek programı organize edip günün anısına pasta kesti. Tüm sağlık çalışanlarının ziyaret sırasında Başkan Mesut Üner’e gösterdiği samimi ilgi ve alaka görülmeye değerdi. Eş zamanlı olarak Başkan Mesut Üner’in talimatıyla harekete geçen Çatalca Belediyesi Kültür İşleri ekipleri ilçedeki tüm sağlık çalışanlarını ziyaret edip, Başkan Mesut Üner’in gönderdiği hediyeleri ve kutlama tebriklerini ilettiler.

Çatalca’daki 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Sağlık, bir insanın en kıymetli sahip olduğu değerdir. Sağlığımız için gece – gündüz demeden başta küresel pandemi süreci olmak üzere canını hiçe sayan çalışmalarınız asla unutulmayacak ve sizlere minnettarız. Ne güzel ifade etmiş Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK; “Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz.” Canımızı ve sağlığımızı emanet ettiğimiz siz tüm sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olmayı kendimizde bir görev olarak kabul ediyoruz. Bu vesileyle tüm kanatsız meleklerimiz olan değerli sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, ömürleri boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.’’ dedi.

#BirlikteÇatalcayız

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER