SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN MESUT ÜNER ÇATALCA’YI MAKAMDAN DEĞİL SAHADAN YÖNETİYOR

BAŞKAN MESUT ÜNER ÇATALCA’YI MAKAMDAN DEĞİL SAHADAN YÖNETİYOR
Bu haber 28 Şubat 2023 - 17:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Görev süresi boyunca Çatalca’ya Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini kazandıran Başkan Mesut Üner, yorulmak nedir bilmeyen temposuyla sadece ilçe halkının değil tüm bölge halkınındikkatini çekip, halkın takdirini kazanmaya devam ediyor. Çalışmalarına makamdan çok sahadan yön veren Başkan Mesut Üner, geçtiğimiz hafta ekibiyle birlikte İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’da adeta mahallelere adeta çıkarma yaptı.

Tüm Türkiye’yi derinden yaralayan ve dünyanın en büyük felaketlerinden biri olan depremde, deprem bölgesine organize ettiği A’den Z’ye tüm yardımlarla ve temposuyla dikkat çeken Başkan Mesut Üner, bu yorgunluğunu daha üstünden atmadan ilçenin mahallerine adeta çıkarma yaptı. Başkan Mesut Üner’in mahalle ziyaretlerine Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleriyle birlikte ziyaret edilen mahallelerin Muhtarları katılım sağladı. Başkan Mesut Üner ziyaret ettiği mahallelerde, yeni yapılacak veya yapı devam eden okul, meydan, düğün alanı, sosyal tesisler ve çocuk parkı gibi proje alanlarını ziyaret etti. Başkan Mesut Üner’in gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri sırasında, Çatalca halkının kendisine gösterdiği samimi ilgi ve alaka Başkan Mesut Üner’e oldukça duygusal anlar yaşattığı dikkatlerden kaçmadı.

Gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri sonrası açıklamalarda buluna Başkan Mesut Üner; ‘’Çok yoğun bir tempoyla deprem bölgemize gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sonrası, İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mıza hizmet çalışmalarımıza yine durmaksızın devam ettik. Proje çalışmalarımız için gerçekleştirdiğimiz mahalle çalışmalarımız sırasında ilçe halkımızın bizlere gösterdiği samimi ilgi ve alaka, Çatalca’mıza hizmet yolumuzda bizlere güç verirken, tüm yorgunluğumuzu da bizlerden aldı. Çatalca’mızın her alanda geliştiği lider ilçe olma yolunda çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz.’’ dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER