SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

BAŞKAN ALATEPE, BATMANLILARLA BULUŞTU

BAŞKAN ALATEPE, BATMANLILARLA BULUŞTU
Bu haber 06 Şubat 2018 - 21:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Batmanlılar Dernek yönetimi ve üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz’in sahibi olduğu 5’i bir yerde tesislerinde gerçekleşen sabah kahvaltısında Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe Batmanlı hemşerileriyle buluştu. Sabah kahvaltısına Başkan Alatepe’nin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Beylikdüzü ve Büyükşehir Meclis Üyesi Seyithan İzsiz, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı adayı Av. Kadir Çakır, iş adamı Yüksel Güven, Gazeteci-öğretim görevlisi Yavuz Kaynarca, Batman Kültür Evi yöneticileri ve kanaat önderleri katıldı.

Başkan Alatepe, ‘ Tüm derneklerimizi önemsiyoruz’

Sabah kahvaltısında Batmanlı STK yöneticileriyle bir araya gelen Alatepe, ‘Batman Kültür Evi benim önemsediğim STK’lar arasında yer alıyor. Tüm STK’lara olduğu gibi sizlere de elimizden geldiği sürece katkı sunmaya devam edeceğiz’ dedi.

Batmanlıları ve Batman Kültür Evi’ni önemsediğinin altını bir kez daha çizen Başkan Alatepe, ‘Batman Güneydoğunun en önemli şehirlerinden biridir. İlçemizde de çok sayıda Batmanlı hemşerimiz var. Ben elimden geldiğince sizlerin taleplerini yerine getirmeye çalışıyorum. Ayrıca zaman zaman yöneticilerinizle bir araya geldiğimde eleştirilerini ve tespitlerini dikkate alıyorum. Esenyurt’ta tüm derneklerimizi önemsiyoruz ve eşit olarak hizmet vereceğiz.  Batman Kültür Evi’nin projelendirdiği Batman ilçeleri köy okullarına kütüphane projesine destek verdik. STK’lar için Kültür Merkezimizin bulunduğu yerde tüm STK’ların bir arada olduğu bir yer inşaa ediyoruz. STK başkanlığı yapmış biri olarak sizleri önemsediğimi bilmenizi isterim’ dedi.

Değer, ‘Hemşerilerimi önemsiyorum’

AK Parti Esenyurt İlçe başkanı Şenay Değer ise konuşmasında ‘Hemşerilerimle bir arada olmak benim içinde çok önemli. Burada ki sinerji beni çok etkiledi. Kaliteli bir yapı oluşmuş. İnanıyorum ki burada ki arkadaşlarımız Esenyurt’un sıkıntılarını zaman zaman tespit edip bizlerle paylaşacaklardır. Bu çalışmalar Esenyurtumuzun geleceği ve problemlerin çözümü için önem arz ediyor’ diyerek Batman Kültür Evi’ni önemsediğinin altını çizdi.

Şaşmaz, ‘Kaliteli bir ekip kurduk’

Batman Kültür Evi Başkanı Burhan Şaşmaz, selamla konuşmasında, katılımcılara teşekkür ederken, Esenyurt’ta önemli bir misyon üstlendiklerini belirtti. Şaşmaz, ‘kısa sürede gerçekleştirdiğimiz projelerle birçok STK’dan farklı bir yol izlediğimizi söyleyebilirim’ diyerek sözlerini tamamladı.

Beyaz, ‘Boş oturan değil, üreten STK olacağız’

Batman Kültür Evi Başkan Vekili Gazeteci Emin Beyaz konuşmasında Batman Kültür Evi olarak gerçekleştirdikleri projeleri anlatırken, ‘ Esenyurt İlçesinde farklı bir yol izliyoruz. Boş oturan değil, üreten bir STK olmayı hedefliyoruz. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ne zaman kendisine ulaşsak bizi kırmayarak dinliyor ve katkı sunuyor. Son olarak Batman ilinde 6 köy okulumuza gerçekleştireceğimiz kütüphane projemizi onayladı. Ben biliyorum ki kısa sürede Kültür Evi projemizi de hayata geçirecektir. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer’e, Gazeteci büyüğümüz öğretim görevlisi Yavuz Kaynarca’ya, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Adayı Kadir Çakır’a, İş Adamı ve aynı zamanda AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Seyithan İzsiz’e, İş Adamı Yüksel Güven’e değerli Batmanlı hemşerilerimiz ve büyüklerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi

 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER