SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Başkan Akgün’den Çakmaklı’ya Büyük Hizmet Atağı

Başkan Akgün’den Çakmaklı’ya Büyük Hizmet Atağı
Bu haber 03 Ekim 2018 - 20:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yol yapım çalışmaları ilçe geneline tüm hızıyla devam ederken Çakmaklı Mahallesi’nin sokak ve caddeleri de baştan sona yenileniyor.
Başkan Akgün’ün talimatı doğrultusunda Çakmaklı Mahallesi’nde pek çok cadde ve sokak baştan sona yenilendi. Yenilenen cadde ve sokakların yanında yapımları Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen pek çok çalışma da devam ediyor.
Çakmaklı halkının talepleri ön planda
Bölge denetimleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden ve onların ihtiyaçlarına yönelik kararlar alan Başkan Akgün, Çakmaklı Mahallesi’nin pek çok noktasını baştan sona yeniledi. Geçtiğimiz yıllarda da mahallede çok sayıda cadde ve sokakta yapım çalışması yapan ekipler, Çakmaklı’nın çehresini değiştirmiş, mahallenin yolları modern ve daha güvenli hale getirilmişti.
Ekipler gece gündüz demeden çalışıyor
Çakmaklı Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak; Kıymet Caddesi ve Kızılerik Sokağı’nda yol, kaldırım ve tretuvar çalışmalarını tamamladı. Tamamlanan çalışmaların ardından gelen talepleri değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hastürk Caddesi’nde de yol, kaldırım ve tretuvar çalışmalarına devam ediyor.
“Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çakmaklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalara hız verildiğinin altını çizerek; “Son yıllarda Çakmaklı Mahallesi’nde pek çok önemli hizmete imza attık. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalar sayesinde Çakmaklı’nın ömrünü dolduran yolların yerine şehir estetiğine uygun modern sokak ve caddeler yaptık. 2018 yılı boyunca da Çakmaklı’da yenilenmesi gereken diğer cadde ve sokaklarda mesaimiz sürüyor. Acilen yapılması gereken ve halkımızın yoğun olarak kullandığı yollar göz önünde bulundurularak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER