SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Balcıoğlu, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na teşekkür etti 

Balcıoğlu, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na teşekkür etti 
Bu haber 19 Eylül 2022 - 22:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP Silivri Belediyesi Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ekmeklik Buğday Tohumu ve Mazot Desteği törenine katıldı.

Silivri’nin bir tarım kenti olduğunun altını çizen CHP Silivri Belediyesi Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinin devam edeceğini söyledi. Tarımın ülke ve ilçe için olmazsa olmaz bir faaliyet olduğunun altını çizen Balcıoğlu, bilimsel veriler ile uygulanan tarımın geleneksel yöntemlerle birleşerek daha ileri bir seviyede üretim yapılabileceğini ve bu modelin İBB eli ile Silivri’den çıkacağını söyledi. Balcıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, Silivri’de çiftçilere ve üreticilere verdikleri destekten ötürü de teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen törende çiftçiler ile bir araya gelen parti üst yönetimi sorun ve taleplerini iletti.

 

 

 

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER