İstanbul Ardahan Kültür Evi Yönetimi, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban ile kahvaltılı, istişare toplantısında bir araya geldi.
Birlik ve beraberlik noktasında önemli mesajların verildiği toplantıda, hemşeri bazlı iletişimin sık aralıklarla yapılması için fikir birliğine varıldı.
Toplantıya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Harika Yıldırım Öztürk, Belediye meclis üyesi Barış Rençber, AK Parti Esenyurt İlçe yöneticileri Av. Ender Aslan, Songül Yılmaz, Cemalettin Solmaz, İsmail Çifçi, Hasan Demir ve Oğuz Demirci de katılım sağladı.
‘’KAPIMIZ TÜM HEMŞERİLERİMİZE AÇIKTIR’’
Programın ev sahibi Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi açılış ve selamlama konuşması yaparak, ilçe başkanı Togay Çoban ve yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Çifçi, “Bizler bir hemşeri sivil toplum kuruluşuyuz. Hangi siyasi partiden, hangi alanda olduğu fark etmeksizin kapımız tüm hemşerilerimize açıktır. Bizim için en önemli referans, hemşeri olmak, aynı memleketin mensubu olmaktır. Togay bey ve AK Parti’de yönetici olan arkadaşlarımız ile bugün sohbet ve istişare için bir araya geldik. Katılımlarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Hemşeri buluşmaları kapsamında yapılan toplantıda Kültür Evi yöneticileri, İlçe Başkanı Togay Çoban ve parti temsilcisi hemşerilerine soru ve görüşlerini ilettiler.
‘’ARDAHAN KÜLTÜR EVİ BENİM İÇİN AYRICALIKLIDIR’’
Kahvaltı sonrasında bir konuşma yaparak, hemşerilerinin görüşlerini alan, sorularını yanıtlayan Togay Çoban; “Bugün kendi evimde, siz değerli hemşerilerim ile bir araya gelerek, sohbet etmekten son derece mutluluk duydum. Başta meclis üyesi hemşerilerim ve partimizde görevli hemşerilerimden son derece memnunum. Hangi görev verilirse verilsin layıkıyla yerine getiriyorlar. Ben bu dernekte uzun yıllar yöneticilik yaptım. 12 yıl Esenyurt Hanak Derneğinin başkanlığını yaptım. Burası bizim kendi evimiz, kendi yerimizdir. Ardahan Kültür Evi benim için ayrıcalıklıdır. Bugün ilçe başkanı olarak yanıma gelen tüm hemşerilerime elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Herhangi bir durumda eksik ya da yanlışlar yaşanırsa lütfen siz değerli hemşerilerim de bizleri uyarın ki düzeltelim. İnanın bizler böyle telkinlerinizden keyif alırız. Esenyurt’ta her kesimden vatandaşlarımız ile görüşüyoruz. Her yöreden insanlarımız ile hasbihal ederek, varsa sorunları sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz’’ dedi.
HABER//MURAT KARAKOÇ