SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

ALATEPE’DEN SEYYAR SATICILARA BİR HAFTA EK SÜRE

ALATEPE’DEN SEYYAR SATICILARA BİR HAFTA EK SÜRE
Bu haber 14 Mart 2018 - 15:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Esenyurt’taki seyyar satıcılara sokaklardan çekilerek kendilerine tahsis edilen yerlerde satış yapmaları için bir hafta daha ek süre verildi.

Yenikent Kültür Merkezi’nde düzenlenen halk günü programına katılan Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ile görüşen bir grup seyyar satıcı, Başkan Alatepe’den bir hafta ek süre istedi.

Seyyar satıcıların talebini olumlu karşılayan Alatepe, meydanlarda satış yapılmaması şartıyla bir hafta daha süre verdi. Başkan Alatepe seyyar satıcılara , “Müracaatınızı yapın, size pazarlarda yer verelim , gerekirse yeni alanlar tahsis edelim. Ancak sizin de diğer esnaflar gibi kayıtlı olup, vergi mükellefi olmanız lazım” dedi.

Belediye Başkanı Alatepe, daha önce Esenyurt genelinde 28 Şubat 2018 tarihi itibariyle seyyar satıcılara izin verilmeyeceğini duyurmuştu. Ancak, bazı seyyar satıcılar henüz hazır olmadıkları gerekçesiyle zaman istediler.

Seyyar satıcılara Zabıta Müdürlüğü’ne başvurarak kayıt olmaları durumunda satış yapabilecekleri alanlar tahsis edilerek yasal yollardan satış yapmaları sağlanacak. Aksi durumda Esenyurt sokaklarında başta gıda maddeleri olmak üzere seyyar satıcılara müsamaha gösterilmeyecek.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER