SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

AKGÜN’Ü SIRTINDAN VURDU

AKGÜN’Ü SIRTINDAN VURDU
Bu haber 28 Mart 2019 - 21:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Her seçimde bir partiden aday olan ve bu güne kadar toplam 3 parti değiştiren Erkan Koçali, önümüzdeki hafta yapılacak yerel seçimlerde ise AK Partili Mevlüt Uysal’a destek vereceğini açıkladı

Yeni Türkiye Partisi’nden 2004 Yerel Seçimleri’nde aday olan, geçtiğimiz yerel seçimde CHP’den meclis üyeliği yapan, ardından MHP’ye geçerek Milletvekili Adayı olan Erkan Koçali, şimdi de AK Partili Mevlüt Uysal’a destek vereceğini açıkladı. Koçali’nin yıllarca meclis üyeliğini yaptığı Hasan Akgün’ü ağır bir şekilde eleştirmesi şaşkınlık yarattı.

MEVLÜT UYSAL’A ZARARI OLUR

Erkan Koçali’nin siyasi geçmişindeki istikrarsız sebebiyle söylemleri samimiyetsiz bulunurken kulislerde bu desteğin Mevlüt Uysal’a sadece zarar vereceğini söyleyenler çoğunlukta. Zira Erkan Koçali’nin her dönem parti değiştirmesi ve siyaseti yalnızca kendi kişisel çıkarları için yapması Büyükçekmeceliler tarafından bilinen bir gerçek. Bu yüzden Büyükçekmece halkı bu güne kadar Erkan Koçali’ye hiçbir platformda destek olmamıştı. AK Partililer de, bu güne kadar 3 parti değiştiren ve yine de bir konuma gelemeyen Koçali’nin partiye zarar vereceğini düşünüyor.

Koçali’nin eski yol arkadaşı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü eleştirdiği konuşmasından satır başları şöyle;

YANDAŞA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ

“Sevgili arkadaşlar, Büyükçekmece Türkiye’nin, hatta dünyanın çok nadir ilçelerinden birisidir…  İşte bu güzel kenti son 30 yıldır sadece bir kişi, çok dar bir kadro ile yönetiyor… 1958’de belde belediyesi, 1987’de ilçe olan Büyükçekmece daha dün mahallesi olan, Beylikdüzü, Esenyurt gibi ilçelerin çok çok gerisinde kalmıştır. Büyükçekmece’nin öz değerleri olan, sahilleri, göl kenarı, muhteşem deniz manzaralı arazileri ne yazık ki yandaşa peşkeş çekilerek Büyükçekmece halkının hakkı gasp edilmiştir. Büyükçekmece sahilinde mantar gibi, derme çatma mekanlar, çağ dışı yapılar, ne bu güzel ilçeye ne de İstanbul’a yakışmayan işletmeler sırf oy ambarı uğruna ne o mekanları işletenleri memnun etmektedir, ne de bu güzel sahilde zaman geçirmeyi düşünen vatandaşları…”

KALICI BİR YATIRIMI YOK

“Belediyenin bir milyara yakın yıllık bütçesi Büyükçekmecelilerin çıkarına kullanılmamaktadır. Yandaş müteahhitlere, eşe dosta akrabaya peşkeş çekilmektedir. Tek adamı yüceltmek için bu bütçe ile ilçeye makyaj yapılmaktadır.Bu güzel ilçeyi 30 yıla yakın süredir yöneten tek adamın; kalıcı bir yatırımından söz edebilir misiniz? İstihdama yönelik herhangi bir çalışmasından bahsedebilir misiniz? Bakın Büyükçekmece İmar Komisyon Başkanlığım döneminde yaşadığım durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Büyükçekmece’de malı olan, arazisi, arsası, dairesi olan durumdan memnun değil. İş yapan, esnaf, tüccar memnun değil. Vatandaş memnun değil…”

UYSAL’I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Koçali Mevlüt Uysal’a olan desteğini ise şöyle açıkladı: “Sayın Mevlüt Uysal’ın belediyecilikte başarılarına ve anlayışına güveniyorum. Hani birileri Mevlüt Uysal başarılı olsa Büyükşehir’e aday olurdu diyor ya, ben de Mevlüt Uysal başarısız olsa onca AK Partili belediye başkanı arasından Büyükşehir’e başkan yapılmazdı diyorum…”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER