SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

AK Partili Kahriman Ekrem İmamoğlu’na destek kararı aldı: Kahraman kimse Kahriman orada

AK Partili Kahriman Ekrem İmamoğlu’na destek kararı aldı: Kahraman kimse Kahriman orada
Bu haber 01 Haziran 2019 - 16:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yıllardır AK Parti’de görev alan Halis Kahriman, iki kez başvurduğu seçimlerde partisi tarafından aday gösterilmeyince rotasını çevirdi. Kahriman, CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini açıkladı

AK Partili Halis Kahriman, geçtiğimiz yerel seçimlerde partisinden Beylikdüzü için aday adayı olmuştu. Ancak partisi adaylığını onaylamadı. Ardından milletvekilleri seçimleri için de aday adaylığı başvurusu yaptı. Partisinden yine aday gösterilmedi. Halis Kahriman bunun üzerine rotasını son aylarda milyonlarca vatandaşın desteğini arkasına alan Ekrem İmamoğlu’na çevirdi.

İmamoğlu için iftar verdi

Kahriman, kurucusu olduğu Bizim Beylikdüzü Vakfı çatısı altında bir iftar yemeği vererek İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu davet etti. Ekrem İmamoğlu’na açık desteğini ifade eden Kahriman, AK Partililerin tepkisini çekince mağdur olduğu için ve haksızlığa uğradığından ötürü İmamoğlu’na destek verdiğini söyledi. Kahriman’ı tanıyanlar bu değişimin etik olmadığını vurgulayarak “Kahriman, Tayyip Erdoğan’ın güç kaybettiğini fark ederek İmamoğlu’na yanaşmaya başladı. Zaten her devirde kim güçlüyse onun yanında duran bir siyasetçiydi” yorumunda bulundu.

İmamoğlu’na zarar verebilir

Bazı kesimlerse Halis Kahriman gibi ideolojisi günden güne değişen bir siyasetçinin desteğinin İmamoğlu’na zarar vereceği kanısında. Beylikdüzü’nde antipati toplayan bir siyasetçi olan Halis Kahriman’ın Ekrem İmamoğlu’na destekten çok köstek olacağı düşünülüyor. Kahriman’ın tek isteğinin İmamoğlu’nun ülke çapında yarattığı rüzgardan faydalanmak olduğu konuşuluyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER