SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

25 İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

25 İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
Bu haber 24 Şubat 2018 - 19:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2019 seçimlerine çok az bir zaman kala AK Parti’den 25 ilçe başkanı görevden alındı. İl Başkanı Selim Temurci’nin görevden alınarak yerine Bayram Şenocak’ın getirilmesi ile başlayan değişim, ilçe başkanlarının görevden alınması ile devam ediyor.

İstanbul il başkanlığında il başkanı Bayram Şenocak başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısında bütün ilçelerin masaya yatırıldığı daha öncede yapılan çalışmalar ve değerlendirmelerin sonucunda görevine devam edecek ve görev değişikliği yapılacak ilçeleri belirledi.

Edilen bilgilere göre toplantı sonucu mevcut ilçelerin 14 tanesiyle göreve devam 25 ilçe ile de yeni belirlenecek  ilçe başkanlarıyla yola devam edilmesi  kararı alındığı belirtiliyor.

Ak Parti’de Çekmeköy, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Ümraniye, Beşiktaş, Beyoğlu, Sarıyer, Şişli, Arnavutköy, Bağcılar, Güngören, Küçükçekmece ilçelerinde mevcut başkanlar yerlerini korurken, kalan 25 ilçe de ise değişime gidilecek.

BÖLGE DE KÖKLÜ DEĞİŞİM

Bölgede ise sadece AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut yerini korurken,  Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat ve Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer görevlerinden alındı.

Yarın bu ilçelerde il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı toplantılar yapılması bekleniyor. Öte yandan değişen isimlerin yerine ise kimlerin atanacağı merak konusu olurken kulislerde bu ilçeler için bir çok aday konuşulmaya başlanıldı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER