SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

ESENYURT’UN YILLARDIR BEKLEDİĞİ ADLİYE SARAYI PROJESİ İÇİN SÜREÇ RESMEN BAŞLADI

ESENYURT’UN YILLARDIR BEKLEDİĞİ ADLİYE SARAYI PROJESİ İÇİN SÜREÇ RESMEN BAŞLADI
Bu haber 26 Eylül 2025 - 17:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Esenyurt’un uzun süredir beklediği Adliye Sarayı projesi için önemli bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç ile gerçekleştirilen görüşmede, Esenyurt Adliye Sarayı’nın inşa süreci resmi olarak başlatıldı.
Görüşmeye Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban ve Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy katıldı. Yapılan istişareler sonucunda, yıl sonuna kadar temel atma çalışmalarına başlanacağı müjdelendi.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, projenin ilçenin en önemli ihtiyaçlarından birini karşılayacağını belirterek, “Adliye Sarayı, vatandaşlarımızın adalet hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak ve Esenyurt’un kurumsal kimliğine önemli bir değer katacak” dedi.
Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un desteğiyle projenin hızla ilerleyeceğini vurgulayarak, “Yıl sonuna kadar somut adımlar atılacak ve Esenyurt modern bir adliye sarayına kavuşacak” şeklinde konuştu.
Belediye Başkan Vekili Can Aksoy ise, “Bu yatırım, Esenyurt’un gelişimine büyük katkı sağlayacak. İlçemizin hak ettiği modern hizmetlere bir adım daha yaklaşmış olacağız” ifadelerini kullandı.
Bakan Tunç’un onayı ile kısa sürede temeli atılacak olan Esenyurt Adliye Sarayı, adalet hizmetlerini tek çatı altında toplayarak vatandaşlara hızlı ve modern bir hizmet sunmayı amaçlıyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER