SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Üner : Bu Ramazan gönül sofralarımızda buluşuyoruz

Üner : Bu Ramazan gönül sofralarımızda buluşuyoruz
Bu haber 07 Mayıs 2020 - 12:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ” Koronavirüs salgını nedeniyle mahallelerde iftar yemekleri düzenleyemesek de, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında yer alıyoruz” dedi.

Her gün Aşevinde hazırlanan yemekler ekipler tarafından Çatalca’nın 39 mahallesinde yaşayan 2000 vatandaşın evlerine teslim edilerek iftar sofralarına hızlı bir şekilde ulaştırılıyor.

Aşevinde gün boyu hummalı bir çalışma gerçekleşirken Başkan Mesut Üner’de sık sık bu çalışmaları yakından takip etmeyi de ihmal etmiyor.

2000 vatandaşımıza sıcak yemek

Bu zorlu günlerin aşılmasıyla hep birlikte güzel günlerde, nice Ramazan aylarında, iftar sofralarında ve bayramlarda yeniden bir araya gelineceğini belirten Başkan Mesut Üner, “Bu sene iftarlarımızda bir araya gelemesek de gönül sofralarımızda buluşuyoruz. Önemli olan kardeşliğimizi büyütmek, lokmalarımızı paylaşmak. Her gün 39 mahallemizde yaşayan ailemizden ihtiyacı olan 2000 vatandaşımıza sıcak yemeklerimizi ulaştırıyoruz. Bu günleri birlik, beraberliğimizle geçirecek ve nice iftar sofralarımızda yeniden binler, on binler bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER