SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

Kar yağsa belediyeden biliyor

Kar yağsa belediyeden biliyor
Bu haber 22 Mart 2019 - 19:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Beylikdüzü’nde yaşamayan ve ilçeyi bilmeyen Mustafa Necati Işık, yanlış bilgilerle iftira siyaseti yapmaya devam ediyor. Işık, 2015 yılında yoğun kar yağışının yıktığı pazar alanı için “Belediyenin yıktığı pazar alanını yeniden inşa edeceğiz” dedi

Beylikdüzü ile ilgili yetersiz bilgiye sahip olması her geçen gün alay konusu olan AKP Beylikdüzü Adayı Mustafa Necati Işık, bu kez pazar konusuyla ilgili bilgisizliğini gündeme getirdi. 2015 yılında yoğun kar yağışı neticesinde göçen Beylikdüzü’ndeki pazar alanı ile ilgili ilçeye pankart asan Işık, “Belediyenin yıktığı pazar alanını yeniden inşa edeceğiz” yazdırdı. Pazar alanının kar yağışı nedeniyle göçtüğünü kendi gözleriyle gören Beylikdüzü sakinleri “Pes artık” derken, CHP’liler iftiraya raporlarla cevap verdi. İstanbul Teknik Üniversitesi alandaki göçükle ilgili yaptığı raporda, 30 cm’ye kadar çıkan karın göçük yarattığını belgeledi. Üniversite raporda fotoğraflara, teknik bilgilere yer vererek doğal afeti kanıtladı.

BU İLK DEĞİL

Bu, Mustafa Necati Işık’ın ilk iftirası değil. Daha önce belediyenin olmayan borcunu rakamlarıyla telaffuz eden ve daha sonra bu rakamları değiştiren Işık, ihalesi dolduğu için resmi işlemlerle yıkılan Küba Cafe için de belediyeyi suçlamış, sonra gerçekler yine belgeleriyle gün yüzüne çıkmıştı. Beylikdüzü halkının bir kısmı Işık’ın bu yalan ve iftira siyasetini kasıtlı bulurken, bir kısmı da Beylikdüzü’nde oturmamasına ve ilçeyi bilmemesine bağlıyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER