SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

21 yıllık Başakşehirli, 2 ayda Büyükçekmeceli oldu: ZORAKİ BAŞKAN ADAYI

21 yıllık Başakşehirli, 2 ayda Büyükçekmeceli oldu: ZORAKİ BAŞKAN ADAYI
Bu haber 15 Mart 2019 - 14:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti’nin Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, apar topar ilçeye taşındı ama 40 yıllık Büyükçekmeceli gibi davranıyor. Bu samimiyetsiz çabalar ise vatandaşı rahatsız ediyor

1997 yılından beri Başakşehir’de ikamet eden Mevlüt Uysal, Büyükçekmece adaylığı açıklandığı için zoraki olarak Büyükçekmece’ye taşındı. Yaklaşık 2 aylık Büyükçekmeceli olan Uysal, her iki cümlesinden birinde Büyükçekmeceli olduğunu söylüyor, Büyükçekmecelilere ise “komşularım” diye hitap ediyor. Bu samimiyetsiz, yalan gülümsemeler ise vatandaşın tepkisini çekiyor. Zira resmi kayıtlara göre AK Partili Uysal, 1997 yılından 2018 yılına kadar Başakşehir’de oturmuş. Yani 21 yıllık Başakşehirli. Bunun yanı sıra İBB Başkanlığı döneminde de yalnızca 5 defa Büyükçekmece’ye ayak bastı. Vatandaşlar zorla Büyükçekmece adayı yapılan, zorla Büyükçekmeceli olan ve ilçeyi hiç tanımayan Mevlüt Uysal’ın güven vermediğini düşünüyor.

KAÇ MAHALLESİ VAR BİLMİYOR

Seçim çalışmalarında da yalnızca Büyükçekmece’nin merkez mahallelerinde gezinen Uysal’a tepki büyük. Vatandaşlar, “Mevlüt Uysal Büyükçekmece’nin kaç mahallesi olduğunu bilmiyor herhalde. Sürekli aynı yerlerde gezinerek fotoğraf adaylığı yapıyor” diyor. Tayyip Erdoğan’ın direktifiyle zoraki olarak ve hiçbir bilgiye sahip olmadan Büyükçekmece’ye aday olan Mevlüt Uysal’ın seçim posterlerinde “Gönüllü Belediyecilik” yazması ise ayrı bir ironi olarak göze çarpıyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER