SON DAKİKA

İstanbul Haberci Gazetesi

2 GÜNLÜK KAMP İHALESİ CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE GİTTİ

2 GÜNLÜK KAMP İHALESİ CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE GİTTİ
Bu haber 10 Mart 2020 - 12:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu İBB’nin üst düzey yetkilileri ile Sapanca’da kamp yaptı. Kampın ihalesi ise Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Serdal Mumcu’ya ait olan Mumcular İnşaat ve Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi verildi.

İBB tarafından yapılan kampın ihale sonuç bildirgesi de yayımlandı. Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda yer alan bilgiye göre ihaleyi Ticaret Odası kayıtlarında sermayesi 200 bin TL olduğu belirtilen Mumcular İnşaat ve Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi yaklaşık 194 bin TL’ye aldı.

90 kişilik bir ekiple 2 gün kamp yapan İmamoğlu ve ekibi kişi başı, ihaleye alan firmaya 2 bin 152 TL para ödedi. İhaleyi alan firmanın sahibinin ise Beylikdüzü Belediyesi’nde CHP sıralarından meclis üyesi olan Serdal Mumcu olduğu ortaya çıktı.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, genel sekreter ve genel sekreter yardımcıları, daire müdürleri ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerin genel müdürleri ile Sapanca’da bulunan bir otelde bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamay göre toplantıda yapılacak olan yatırımlar görüşüldü. İstanbul’un sorunlarının görüşüldüğü iddia edilen toplantıların 2 gün gibi kısa bir sürede geçmesi de akıllara ‘Koca İstanbul’a yapılacak yatırımların toplantısı 2 gün mü sürdü’ sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak: Haber Ekspress Gazetesi

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER